Bersærker 1 - Godfred vejdekonge er en tegneserie om den tidlige, hedenske vikingetid, hvor Danerne er oppe imod Karl den Stores mægtige frankerrige. Bersærker 1 er første del af en fortælling om vikingekrigeren Saxnöt, som bliver indviet til Bersærker, en slags hellig kriger. Han går i Danerkongen Godfreds tjeneste sammen med sin hjerneskadede bror, Odinkar. Bestil Bersærker 1 (44 sider), pris: 60 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Bersærker 2 - Togtet mod Abodritterne handler om, at helten Saxnôt og hans hjerneskadede bror Odinkar tager på togt med kongen og danernes hær mod abodritternes lande. De sejler med flåden, mens Danevirkes vogter Rurik skaber ravage i abodritternes bagland for at binde store styrker. Togtets mål er handelspladsen og havnen Reric, hvor det store slag skal stå. Bestil Bersærker 2 (44 sider), pris: 60 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Bersærker 3 - de levende og de døde handler om opgøret mellem danernes konge Godfred og frankerrigets mægtige kejser Karl den store. Kom med helten Saxnôt og hans hjerneskadede bror Odinkar ud at sejle til Abodritternes lande, der brandskattes af vikingerne, fordi de er Frankernes allierede. Men Jarl Ruriks ældste søn bliver dræbt, og gamle sprækkker i danernes enhed truer med at åbne sig. Bestil Bersærker 3 (44 sider), pris: 60 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Bersærker 4 - Hedebys hårde herrer handler om, at bersærkeren Saxnôt skal beskytte kong Godfred som livvagt. Mørke kræfter truer kongens liv. Vil det lykkes Saxnôt at beskytte kongen i Hedebys snævre gyder?Bestil Bersærker 4 (44 sider), pris: 60 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Germania er en tegneserie om jernalderen, som blev skabt i samarbejde med Nationalmuseet og Forlaget Faraos Cigarer. Germania handler om Kimbrerkrigeren Hariuhas eventyrlige liv som lejesoldat hos Romerne og hærfører i jernalderens Danmark. Bestil Germania hos Faraos Cigarer og Nationalmuseet, eller køb den af mig. Pris: 100 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Nørrebronx nr. 1 - De asociales deroute ta´r dig med på en kigger hjemme hos de tre tabere Jens, Amanda og Idries. Følg med i livet på stenbroen og se, hvordan de får livet til at hænge sammen på trods af sure pligter som arbejde, studier og indenfor arbejdsløshedsindustrien. Oplev eksempelvis, hvordan en panserbasse skal takles! Bestil Nørrebronx 1 (96 sider) pris: 50 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.

 

Nørrebronx 2 - Ferie på lossepladsen byder på et gensyn med Jens, Amanda og Idries, der folder sig ud på Nørrebro, mens Bent Betjent som en glubsk ådselsæder venter på den mindste foranledning til at udstede en arrestordre. Amanda bliver rockstjerne og Jens får en bil, mens Idries ikke vil nøjes med en forkromet potensforlænger, men får fedtet greven. Bestil Nørrebronx 2 (96 sider), pris: 50 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk.