hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

The Making of Nørrebronx

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Antologien Parkkvarteret - indtryk og udsagn fra Ydre Nørrebro, København gør status over syv års byfornyelse under Kvarterløft Nørrebro Park. Jeg bidrager til antologien med et kig bag facaden - hvordan Nørrebronx bliver til.

   
Kvarterløft Nørrebro Park slutter officielt ved årsskiftet, og som tak til de aktive og en utraditionel status over byfornyelsesprojektet udkommer antologien Parkkvarteret - indtryk og udsagn fra Ydre Nørrebro, Københavnâ for at markere de syv år, kvarterløftet har varet igang.

 

Kvarterløftet er hovedsponsor for Nørrebronx 1 og 2, så ideen var oplagt at give læserne et indtryk af arbejdet med serien og dens tilknytning til Parkkvarteret, ikke mindst fordi The Syndikate har til huse her.

 

Faglitterær tegneserie
Mit bidrag med titlen The making of Nørrebronx er fire sider om Nørrebronx-universet samt om, hvordan en tegneserie bliver til, fra idé og den grafiske proces og selvfølgelig kommer Idries, Jens og Amanda selv til orde!

 

Parkkvarteret – indtryk og udsagn fra Ydre Nørrebro, København er på 96 sider, koster 129 kr. og forhandles eksklusivt hos:

 

Steenbergs Bog & idé, København N
Nørrebrogade 163
2200 København N
  

Fra The making of Nørrebronx