hh
 
   
Isak Thorsen foran plakaten

 

Læs mere om Flænset
Tilbage til nyheder  
 

Isbjørnens anatomi

 
Skrevet af Eric Knipper
 

3. pladsen ved Ph.d. - posterkonkurrence til Humaniorafestival 2007 vundet med hjælp fra SyndiKatet.

   
Isak Thorsen er ph.d. - stipendiat ved Afdeling for Film, Københavns Universitet, hvor han arbejder på en afhandling om Nordisk Films Kompagni med arbejdstitlen Isbjørnens anatomi - Nordisk Films Kompagni som erhversvirksomhed 1906 - 1928, eller sagt på en anden måde: Om dengang Nordisk Film hørte til blandt verdens største filmselskaber.

 

Humaniorafestivallens posterkonkurrence
Med lidt hjælp fra min side til den grafiske opsætning vandt hans poster 3. pladsen og 1000 kr. på Humaniorafestivallens ph.d.- posterkonkurrence.

 

Dommerpanelet, der bestod af dekan Kirsten Refsing, lektor Klaus Kjøller og kommunikationschef Lise Tolstrup, vurderede de indkomne forslag ud fra en helhedsbedømmelse af plakatens indholdsside og grafiske kommunikation. Plakaterne blev udstillet på det humanistiske fakultet og er gengivet i Humanist nr 3, 2007.

 

Danmarks første splatterfilm
Jeg har tidligere arbejdet sammen med IsakThorsen i forbindelse med Heini Grünbaums splatterfilm Flænset - jalousiens instinkter (1999), hvor Isak Thorsen var producer. Thomas Bo Larsen spiller hovedrollen, og yderligere er bl.a. Jens Okking og Lars Mikkelsen med i mindre roller.
  

Isbjørnens anatomi plakaten