hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

Metro Xpress, seriejournalenog GO-Cards

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Udstillingen på Kulturhuset Blågården fik omtale i Metro Xpress, og Seriejournalen har anmeldt Nørrebronx. GO-cards har udgivet to motiver fra det nye album.

   
Kultunaut kalenderen i Metro Xpress kårede Nørrebronx udstillingen på Kulturhuset Blågården som dagens udstilling. Avisen kørte en notits med forsiden på Bronx2 d. 31. januar 2007, der skulle have været sidste udstillingsdag. Udstillingen er nu blevet forlænget til godt ind i februar efter aftale med Kulturhuset Blågården.

 

Seriejournalen Seriejournalen har anmeldt Nørrebronx 2 “ Ferie på Lossepladsen", i Simon Petersens Undergrundspalte fra januar.

 

Så hvad er der nyt siden nr. 1? jo, for det første er Knipper blevet meget bedre til at tegne. Det ses meget tydeligt når man sammenligner tegningerne i første album med dem i andet album. Der er kommet flere detaljer og langt mere klarhed i hans streg. Så er farverne blevet meget bedre. Det er kommet nuancer ind, og Knipper har valgt et gennemgående farvetema, som er med til at binde hele albummet bedre sammen. Han er også blevet en bedre historiefortæller, da man denne gang kommer tættere på hans 3 hovedpersoner igennem længere handlingsforløb. De er stadig nogen langhårede, stofmisbrugende, venstreorienterede lemmedaskere som synes at alle med slips er onde, men figurerne skildres med stor menneskelig varme og indlevelse - inklusive den snotdumme politibetjent som jager dem.

 

Simon Petersen, seriejournalen.dk

 

GO-Card
To GO-Card kort er udkommet med motiver fra Nørrebronx 2. Kortene blev distribueret til cafeer i storkøbenhavn m.m, og GO-Card udvælger kunstnere, der får trykt og ikke mindst distribueret kortene.
  

Et af GO-Card motiverne. Læs flere episoder i galleriet.