hh
 
   
Læs mere her
Nørrebronx galleri
Nørrebronx 1
Nørrebronx 2

 

Besøg også
komiks.dk
Tilbage til nyheder  
 

Komiks.dk en stor succes

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Det var godt at komme ud fra mine trange forlagslokaler og møde publikum, gæster og frivillige til årets tegneseriebegivenhed, komiks.dk, selvom jeg for en stund måtte forlade mit elskede Nørrebro.

   
Jeg blev nomineret til prisen som bedste danske navn, jeg fik den ikke, så herfra et stort tillykke til Peter Madsen (Valhalla). Jeg havde også æren af at tegne sammen med Peter til velgørenhedsarrangementet Draw The World Together, hvor pengene går til uddannelse af flygtningebørn i Cambodia Det blev til en lille formue under Komiks.dk.

 

I forbindelse med Draw the World together blev der bortauktioneret indleverede originalsider fra de inviterede tegnere, deriblandt to Nørrebronx nr. 1 originalsider.

 

Foredrag og stand
Ellers brugte jeg tiden på at holde foredrag om guerilla markedsføring, og selvom det var kort får festivalens lukketid, var der mange, der valgte at lægge vejen forbi. Der var også mange interesserede ved Blæks stand, hvor jeg signerede og snakkede med nye samt garvede læsere.

 

En stor tak her fra syndikatet til de ulønnede frivillige ved festivalen, bestyrelsen der tog en ikke ubetydelig økonomisk risiko, de andre inviterede gæster og ikke mindst det loyale publikum og sponsorerne samt Kedelhallerne på Frederiksberg, hvor det hele skete.
  

Et eksempel på en Nørrebronx stribe. Læs flere episoder i galleriet.