hh
 
   
Komiks.dk
29-30 . april
Kedelhallen
Nyelandsvej 75 A
2000 Frederiksberg

 

Læs mere her
Nørrebronx galleri
Nørrebronx 1
Nørrebronx 2

 

Besøg også
komiks.dk
Tilbage til nyheder  
 

Komiks.dk 2006

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Så er det igen tid til den pragtfulde tegneseriefestival Komiks.dk, der slår dørene op for publikum den sidste april weekend. Mød mig på Blæks stand eller til workshop om guerillamarkedsføring.

   
Den 29-30 april 2006 afholdes Komiks.dk tid i Kedelhallerne på Frederiksberg. Mød mig på Tegneserieværkstedet Blæks stand (Nr. 29, ved siden af Free Comics) for at høre mere om Nørrebronx og få sig et signeret eksemplar. Desuden vil jeg på en workshop med titlen ”Guerillamarkedsføring” fortælle om undergrundstegneserier generelt samt idéen med Forlaget The SyndiKate.

 

Kulturformidling og branchetræf
Foreningen bag Komiks.dk knokler non-profit for at gøre festivalen til en tilbagevendende begivenhed i det danske kulturlandskab med boder, foredrag, branchearrangementer og multimedieevents, der finder sted hvert andet Ã¥r.

 

Igen er lykkedes vores ihærdige helte at få en lang række udenlandske og danske tegneserieskabere, forlagsfolk etc. til at deltage.Fra udlandet får festivalen i 2006 blandt andet besøg af superheltetegneren Marv Wolfman samt undergrundslegenden og skaberen af Flipkompagniet Gilbert Shelton.

 

Festivalens danske gæster vil omfatte så godt som alle danske tegneserie skabere, deriblandt Peter Madsen, Sussi Bech, Wulffmorgenthaler og Teddy Kristiansen, Peter Snejbjerg, Ole Comoll.
  

Et eksempel på en Nørrebronx stribe. Læs flere episoder i galleriet.