hh
 
   
Komiks.dk
5.-7. November
Kedelhallen

 

Læs mere her
Nørrebronx galleri
Nørrebronx 1
Nørrebronx 2 Frederiksberg

Besøg også
komiks.dk
Tilbage til nyheder  
 

Gæst på tegneseriefestivalen Komiks.dk

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Tegneseriefestivalen Komiks.dk afholdes første weekend i november i Kedelhallen på Frederiksberg. Her kan man møde mig ved Tegneserieværkstedet Blæks stand. Desuden kører lige nu en afstemning på hjemmesiden komiks.dk , hvor jeg er nomineret som bedste talent 2004.

   
Jeg blev inviteret til tegneseriemessen komiks.dk i Kedelhallen på Frederiksberg, der afholdes fra 5. - 7. november og man kan derfor møde mig på festivalområdet. Spørg efter Eric ved Tegneserieværkstedet Blæks stand, hvis jeg ikke lige er i nærheden.

 

Den stort anlagte festival er både et branchetræf og en publikumsmesse, så festivalen er åben for publikum lørdag den 6. og søndag den 7. november, dog er det muligt at deltage i branchedelen med en VIP billet, så længe lager haves!

 

Afstemning
Komiks.dk er den første tegneseriemesse i mange år og indeholder et spækket program med paneldiskussioner og foredrag. Det kan du læse mere om på hjemmesiden komiks.dk, hvor der også lige nu er en afstemning, og jeg opfordrer hermed alle til at stemme på mig i kategorien Bedste talent 2004. Afstemningen findes under nyheder på festivalens hjemmeside.

 

Jeg glæder mig meget at møde alle nysgerrige, kolleger og samarbejdspartnere!
  

Et eksempel på en Nørrebronx stribe. Læs flere episoder i galleriet.