hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

Stort interview i På Gaden og anmeldelse i Citadel

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Til septemberudgaven af På Gaden blev jeg interviewet af Charlotte Haase, hvor vi med tegneserien Nørrebronx som udgangspunkt snakkede om emner som eksempelvis integration. Og Nørrebronx blev anmeldt i københavnermagasinet Citadel.

   
Sammen med artiklen "Nørrebronx er fest, farver og massive problemer" blev der trykt et foto af mig taget af På Gadens fotograf Peter Kristensen. Her er en lille bid fra Charlotte Haases artikel:

 

"På et tidspunkt er Idries på bistandskontoret. Damen bag skranken er blevet advaret mod at diskriminere. Da det bliver hans tur, skriger hun "Det er ned på knæ, Abdullah, når du taler til Kaliffens udsending, ellers får du tyve piskeslag!"

 

- Striben peger på fordomsfulde politikeres misforståede venlighed. Nu vil jeg ikke nævne navne Bertel Haarder! Men sådan noget som den indførte 24-års-regel bør stille spørgsmålstegn ved, hvor meget staten skal blande sig i folks privatliv med argumenter som kvindeundertrykkelse, mener Eric Knipper.

 

På Gaden, september 2004, side 7

 

Nørrebronx anmeldt i Citadel

Simon Lund Andersen anmelder Nørrebronx nr. 1 - de asociales deroute i rubrikken Respekt på Citadels litteraturside.

 

"En morsom guide til bydelen for de kommende horder af nye studerende - dem, der allerede bor på Nørrebro, kan grine af sig selv i spejlet."

- Citadel, August 2004, s. 45

 

Citadel udkommer i et månedligt oplag på 50.000 eksemplarer og kan findes på cafeer o. l. i København.
  

Et eksempel på en Nørrebronx stribe. Læs flere episoder i galleriet.