hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

Reaktioner på antologien og udstillingen

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Lokalavisen for Nørrebro og Nord-Vest bragte en halvsides artikel om Blæk-antologien og udstillingen på medborgerhuset, mens På Gaden anmeldte antologien på nettet.

   
Lokalavisen for Nørrebro og Nord-Vest besøgte ferniseringen til Blæk-udstillingen. Det blev til en flot halvsides artikel om antologien og udstillingen med en teaser på forsiden, interview samt billeder af mig som repræsentant for Blæk foran udstillingen. Journalist Jaku-Lina E. Nielsen skrev således om antologien i artiklen "Vækstlag udstiller":

 

"I høftet kan man få en smagsprøve på et udsnit af vækstlaget inden for dansk tegneseriekunst, og stifte bekendskab med nye navne som Pedro Lopez med sine striber "Katteliv", Christian Schou med "Niels Øre" og Eric Knippers Nørrebronx."


(Lokalavisen for Nørrebro og Nord-Vest, 11. 2. 2004, s. 7)

 

Også På Gaden har givet antologien omtale pÃ¥ avisens hjemmeside, hvor Amanda Ajslev Hersbøll i artiklen "Sort som Blæk" skriver:

 

"Sort som Blæk“ En Tegneserieantologi er en fiks bog i A4-størrelse, der indeholder firs sort/hvide sider fulde af tegneserier. Meningsfyldte og med plat humor, som de fleste kan grine med på."


(paagaden.dk, d. 13. februar 2004)
  

Et eksempel på en Nørrebronx stribe. Læs flere episoder i galleriet.