hh
 
   
Der var Reception på Hovedbiblioteket 2. september 2003 i anledning af udstillingen.

 

 

Læs mere her
Nørrebronx-udstilling på Hovedbiblioteket
Nørrebronx galleri
Nørrebronx 1
Nørrebronx 2

 

 

Besøg også
urbanavis.dk
norrebroavis.dk
rackham.dk
seriejournalen.dk

Tilbage til nyheder  
 

Ekko på Nørrebronx udstilling

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Nu er Nørrebronx-udstillingen på Københavns Hovedbibliotek pillet ned. Udstillingen blev godt modtaget af offentligheden som resultat af det frugtbare samarbejde imellem Hovedbiblioteket og Syndikatet.

   
Lørdag 20. september lukkede Nørrebronx-udstillingen på Hovedbiblioteket. Udstillingen med reception tirsdag den 2. september 2003 blev en velbesøgt succes, ikke mindst takket være den helhjertede opbakning fra folkebibliotekets og Nan Ehrenstråles side.

 

 

Mediedøkning

Der har været en god modtagelse i pressen af udstillingen. Jeg blev således interviewet af Urbans journalist Mikkel Svinth Rødgaard, som skrev om Nørrebronx og udstillingen:

 

 

"Her kan man læse sjove dialoger på Nørrebroslang, mens Jens, Idries og Amanda trasker op ad Nørrebrogade, slår hjerneceller ihjel på et `brunt` Nørrebroværtshus eller ser porno hjemme i lejligheden."


(Urban, mandag 1. september 2003, s. 28)

 

 

Der var en Teaser på forsiden til den flotte artikel, hvor der også blev trykt en stribe i farver.

 

 

Lokalmedier

De to lokalaviser Nørrebro Avis og På Gaden skrev begge en foromtale af udstillingen og kørte en Nørrebronx-stribe, Nørrebro Avis kørte den farvelagte version.

Tegneserie-medier

Tegneserietidskriftet Rackham skrev en foromtale i nyhedssektionen på deres hjemmeside, mens tegneserieportalen Seriejournalen lagde pressemeddelelsen på.

 

 

Sidst, men ikke mindst, så udvides The SyndiKate nu med et nyt galleri. Jeg har fÃ¥et overrakt en del Nørrebronx Fanart i løbet af udstillingsperioden, som findes her
  

Der kom mange tegneserietegnere fra værkstedet Blæk til receptionen.