hh
 
   
Bestil Bersærker hæfte


Bersærker 2:
Togtet mod Abodritterne
Eric Knipper publishing
ISBN 978-87-998021-2-8
Copyright © 2017 Eric Knipper
berserker på tumblr


Preview på Issuu
Bersærker 1
Nørrebronx 1
Nørrebronx 2
Nørrebronx festival
Tilbage til nyheder  
 

Bersærker 2 udkommer på Nørrebronx Tegneseriedage

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Nu udkommer Bersærker 2 - Togtet mod Abodritterne som trykt hæfte på Nørrebronx Tegneseriedage. Du kan også læse de første sider som smagsprøve. Bersærker er en tegneserie om den tidlige, hedenske vikingetid, og bind 3 er allerede ved at blive tegnet.

   
Bersærker 2 - Togtet mod Abodritterne er anden del af serien om vikingekrigeren Saxnôt, der bliver indviet til bersærker, en slags hellig kriger. I år 808 går han i Danerkongen Godfreds tjeneste sammen med sin hjerneskadede bror, Odinkar. Det Europa, som handlingen udspiller sig i, er domineret af Karl d. stores frankerrige. Frankerne har erobret Saksen lige syd for Danernes område. De er en tilsyneladende overmægtig fjende for det uorganiserede nordiske kongerige, som Danmark var dengang.


I Bersærker 2: Togtet mod Abodritterne tager Saxnôt og Odinkar på togt med kongen og danernes hær mod abodritternes lande. De sejler med flåden, mens Danevirkes vogter Rurik skaber ravage i abodritternes bagland for at binde store styrker. Togtets mål er handelspladsen og havnen Reric, hvor det store slag skal stå.


Bestil Bersærker 2 (40 sider) på dansk, pris: 60 kr. + forsendelse, skriv til eric@thesyndikate.dk


Læs smagsprøve her


Bersærker, udkommet:
1: Godfred Vejdekonge
2: Togtet mod Abodritterne


Bersærker, under forberedelse:
3: De levende og de døde


Bersærker udkommer til Nørrebronx tegneseriedage, hvor der er internationale gæster, interviews, foredrag og mulighed for at møde en lang række up-and-coming producenter af zines og tegneserier. Og festivalens navn er jo lidt inspireret af min tegneserie Nørrebronx.


Nørrebronx tegneseriedage
VerdensKulturCentret
Nørre Allé 7
2200 København N


Lørdag 3. marts-søndag 4. marts
kl. 12-18 begge dage
Gratis entré


Nørrebronx tegneseriedage
  

Opslag fra Bersærker 2, hvor Saxnôt og Odinkar er på vej mod Abodritternes lande.