hh
 
   

Lige nu arbejder jeg på vikingetids serien Bersærker.


Bestil Bersærker hæfte


Bersærker 1 ebog


Engelsk blog om Bersærker


Tilbage til nyheder  
 

!Caramba! 2017

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Det har været et begivenhedsrigt tegneserieår, hvor jeg var gæst på en masse tegneseriefestivaller. Jeg var desuden i Sagnlandet Lejre i pinsen, det tidligere Lejre forsøgscenter. Og jeg kom med i Duborg Samfundets årsskrift, der fik omtale i Flensborg Avis.

   
Jeg har to siders tekst og tegninger under titlen "Sydslesvigs jernalder og vikingetid som tegneserie" med i Duborg Samfundets årsskrift 2017. I 1993 tog jeg studentereksamen på Duborg skolen, det danske gymnasium i Flensborg. I den anledning har Flensborg Avis kørt en nyhedsartikel om årsskriftet, hvor der også er et billede af mig med:


En af skriftets tre udvalgte i år er Eric Knipper, der blev student i 1993. Han har i dag skabt sig et navn som tegneserietegner i Danmark og arbejder for tiden på en tegneserie fra vikingetiden, som han kalder "Bersærker."


Hans Christian Davidsen, Flensborg Avis


Duborg Samfundets årsskrift


Jeg var til mange af de tegneseriearrangementer, der blev afholdt i Danmark: Nørrebronx Tegneseriedage, Copenhagen Comics i Øksnehallen, Art-Bubble i Dokk1/Aarhus og Rundetårn, København. Jeg har siddet i egen stand og signeret, men sad hos Danske Tegneserieskabere i Rundetårn. Jeg var også et smut til Sverige, til Malmö Seriefest i Stadsbiblioteket.


Jeg blev inviteret til Sagnlandet Lejre af Prindsens Hverving, en jernalder reenactor gruppe, der kæmpede mod Legio VI Victrix Cohors II Cimbria i Lejre.


Ellers tegner jeg på Bersærker 2, der udkommer til næste år.


Prindsens Hverving


Legio VI Victrix Cohors II Cimbria
  

Romere truer mig på livet! Lejre 2017