hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

Året der gik og planer for Bersærker

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Der er sket store fremskridt i produktionen af mit Bersærker projekt, så jeg er klar til lancering engang i 2015. Jeg fik også en meget positiv anmeldelse hos Fanboys Anonymous for "Vikingetiden som tegneserie" og har udgivet Germania som ebog på Amazon.

   

Bersærker projektet skrider fremad, jeg er igang med at tegne bind 2, og planlægger udgivelse af bind 1, der skal udkomme til næste år (2015) som hæfte på dansk og som e-bøger pÃ¥ dansk, engelsk og tysk. Bind 1 er allerede oversat, det tager ikke så lang tid set i forhold til den tid det tager at tegne og farvelægge de tegneserie sider 32 sider, cover og ekstramateriale. Derudover laver jeg en blog til projektet med baggrunds artikler om vikingetiden.

Det har været et rigtigt produktionsår, men jeg nåede også forbi Artbubbles festivalen i Horsens samt udgivelse af "Vikingetiden som tegneserie" pÃ¥ issuu, der blev nævnt på comicreporter.com samt fik en positiv omtale på Fanboys Anonymous.Fanboys Anonymous anmelder "Vikingetiden som tegneserie"

Sean Hamilton synes godt om mit lille magasin om historiske tegneserier og mit Bersærker projekt:
"The images that accompany the Viking Age are detailed and depict a familiar sense of setting for the period drawn. It is clear from reading this that thoughtful attention is being applied to the project. It would be great to see more of the finished project."
Fanboys Anonymous skriver om populærkultur som film, tegneserier og spil. Og det er jo altid fantastisk, når en anmelder gerne vil se mere af det, man laver.

Germania som ebog

Nu kan du også købe Germania e-bogen hos Amazon for 2.99$, ca. 30 kr.
  

Hovedpersoner i Bersærker nr. 1