hh
 
   
Tilbage til nyheder  
 

Germania godt modtaget

 
Skrevet af Eric Knipper
 

Nu er Germania godt i gang på både Flickr og Issue, og en lang række webmedier har valgt at præsentere tegneserien for både det tegneserie- og historie interesserede publikum. Og vi har lagt baggrundsinformationer ind til hvert billede i flickr.

   
Nu er min tegneserie Germania blevet lanceret, og på nationalmuseets flickr konto har vi lavet kommentarer til genstande, samfundsforhold og andet interessant til de fleste billeder med links til Nationalmuseets hjemmeside, hvor der er mere information at hente.

 

Der er kommet en del foromtaler af serien på nettet, eksempelvis fra begge de to store tegneseriesites, Seriejournalen og Nummer 9. Der er ogsÃ¥ et indlæg på Comicwiki. Derudover har mange historiesites haft nyheden, som historiemagasinet Alt om Historie og historieonline.dk, der er Dansk Historisk Fællesråd og tidskriftet Skalks hjemsted på nettet. Reenactorgruppen Legio VI Victrix Cohors II Cimbria har også kørt nyheden på deres blog. Historiebloggen glæder sig til at komme i gang med at læse serien, og du kan finde Germania her.

 

Her er artiklerne:
Seriejournalen
Nummer 9
Comicwiki
Alt om Historie
Historie online
Romandanes
Historiebloggen

  

Hariuha og hans bror Arbogastir på vildsvinejagt